Indlæser Begivenheder

Alle arrangementer

Artigeardit x Lamin

Afholdes 15. marts kl. 20:00

Begivenhed Navigation

To af landets absolut største hiphop-stjerner, Artigeardit og Lamin, giver enkeltstående dobbelt headliner-koncert i Royal Arena

I fredags udgav de to venner og musikalske kolleger, Artigeardit og Lamin, deres længe ventede fuldlængde fælles album, ”Nu Hvor Vi Er Her”, til stor anmelderros. I dag annoncerer de en ”one off” headliner-koncert i Royal Arena fredag 15. marts 2024.

Artigeardit har skabt et unikt musikalsk og visuelt univers, som har givet ham en bred og loyal fanskare. Gennem sine tekster fortæller han historier fra sit eget liv på godt og ondt. Han har fra starten været en ener på den danske musikscene og et af de største rap-talenter vi har set i årevis. Hans ikoniske lyd, der både er forførende og let genkendelig, har løftet ham til toppen af dansk rap og de danske hitlister. Han udgav i foråret 2023 det karrieredefinerende album, ”Længe Leve”, som blandt andet fik seks ud af seks stjerner i Soundvenue.

Sjældent har to af de allerstørste navne i dansk rap gået sammen på denne måde, og Artigeardit og Lamin vil gøre alt i deres magt for at flå taget af når de indtager Royal Arena. Fans kan glæde sig til en aften hvor musik, lyrisk levering og den visuelle side af showet går op i en højere enhed. Med hits fra både de to rapperes respektive karrierer, såvel som deres fælles projekter, bliver dette forårets fedeste hiphopfest.

Tid

Dato:
15. marts
Tidspunkt:
20:00

Sted

Royal Arena
Hannemanns Allé 18-20
København, 2300
+ Google Maps

Alle arrangementer