Indlæser Begivenheder

Alle arrangementer

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Jesper Skibby • Volkerts Fylke

Afholdes mandag 22. august 2022 kl. 19:00 - 21:00

Jesper Skibby giver med sin sædvanlige charme og karisma et unikt og underholdende indblik i livet som professionel toprytter på godt og ondt. Hør både om tiden, hvor penge og magt virkede til at flyde uendeligt – men også om et gigantisk pres, som til sidst udløste et dopingmisbrug og en stor personlig nedtur.

Den sande historie om en dansk cykelstjerne

Udover at være en af landets mest populære og vindende cykelryttere gennem tiderne, er Jesper Skibby kendt som den sjove fyr, der altid stod klar med en kæk bemærkning til tv-seere og journalister. De sjove og bramfrie kommentarer er der stadig  masser af på denne aften, men Jesper åbner også op for de mere sårbare og dunkle sider af sin historie.

Engang var jeg Jesper Skibby

På denne aften får du svar på spørgsmål som:

  • Hvem er Jesper Skibby i virkeligheden?
  • Hvad drev ham til at holde ud i den konstante træning og i de store hårde etapeløb?
  • Hvorfor blev han så udfordret efter cykelkarrieren?
  • Hvad sker der i hovedet på en topidrætsmand, når han mister sin sport?

Efter karrieren ventede den helt store nedtur og en årelang kamp for at finde sig selv i en tilværelse uden for cykelsportens faste rammer, et selvmordsforsøg på Amager og endelig den kærlighed, der i dag er fundamentet i hans hverdag.

Jesper Skibby

Jesper Skibby var som professionel cykelrytter op gennem 90’erne en af Danmarks største cykelhelte. Han er den dansker, der besidder rekorden for at have deltaget i Tour de France flest gange, og er samtidig den eneste dansker, som har vundet etaper i alle de tre største løb: Vuelta a Espana, Giro d’Italia og Tour de France.
Han var samtidig også den første blandt de professionelle cykelryttere, der erkendte sit dopingmisbrug i løbet af sin karriere, og under meget mediedebat gav offentligheden et indblik i dopingen i sporten.

Håber vi ses til en spændende, underholdende og hudløs ærlig aften 

Aftenen tager udgangspunkt i den spritnye bog “Engang var jeg Jesper Skibby” og Jesper vil i samtale med bogens forfatter Tonny Vorm løfte sløret for livet som toprytter på godt og ondt.

Tid

Dato:
mandag 22. august 2022
Tidspunkt:
19:00 - 21:00

Sted

Volkerts Fylke
Dalbygade 40D
Kolding, 6000
+ Google Maps

Alle arrangementer