Indlæser Begivenheder

Alle arrangementer

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Michael Bublé Higher Tour 2023

Afholdes 15. marts kl. 20:00

Den populære canadiske crooner og entertainer vender tilbage til Herning , når han i marts 2023 drysser internationalt stjernestøv ud over byen i forbindelse med sin “Higher Tour”.

Michael Bublé har vundet et utal af Grammyer, lige som han har sunget og charmeret sig ind i hjerter over hele verden med flere udsolgte turnéer. Og siden karrierens start for næsten 20 år siden er han, takket være sine egne sange og flotte og medrivende fortolkninger af klassikere fra den amerikanske sangskat, blevet en regulær global superstjerne.

Derudover mestrer Michael Bublé som få at tage publikum med på særlige rejser og give nærværende og uforglemmelige oplevelser. Med sin store, ubesværede vokal og uimodståelige karisma er han blivet en af sin generations mest fremtrædende croonere, og derfor vækker det stor begejstring, at han nu vender tilbage til Herning.

Med inspiration fra ikoner som Frank Sinatra og Tony Bennett og en moderne artist som Harry Connick Jr. har Michael Bublé formået at gøre oldschool-jazz og -pop for voksne populært. Han udgav i marts 2022 sit ellevte studiealbum “Higher”, der samtidig var kunstnerens første plade i fire år.

Tid

Dato:
15. marts
Tidspunkt:
20:00

Sted

Jyske Bank Boxen
Kaj Zartows Vej 7
Herning, 7400
+ Google Maps

Alle arrangementer