Indlæser Begivenheder

Alle arrangementer

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sting • Royal Arena

Afholdes 21. oktober kl. 20:00

Vi er stolte af, at Stings populære My Songs verdensturné gæster København til efteråret. Inden vi inviterer Sting indenfor i Royal Arena fredag 21. oktober, kan hans mange danske fans glæde sig over hans udendørskoncert i Fængslet i Horsens fredag 24. juni. hvor der i skrivende stund er få billetter tilbage.

Stings My Songs er et sprudlende og dynamisk show, som er fyldt med Stings mest elskede sange, skrevet i løbet af den 17 x Grammy vinders langvarige karriere både med The Police og som solokunstner. Efter seks udsolgte aftener på London Palladium, blev My Songs hyldet som “en mesterklasse” af The Times; “Sting forbliver en ubestrideligt dygtig performer med et guldbelagt bagkatalog”. En musikalsk rejse gennem tiden, hvor hits som ’Fields of Gold’, ’Shape of my Heart’, ’Roxanne’ og ’Demolition Man’ er med til at skabe et uforglemmeligt show. Fans kan også forvente at høre ’Englishman in New York’, ’Every Breath You Take’, ‘Roxanne’, ‘Message In A Bottle’ og mange flere. På touren vil Sting være akkompagneret af et elektrisk rock-ensemble. Special guest er Joe Sumner som er med på alle nyligt annoncerede datoer.

Køb billetter her.

Medlemmer af Stings fanklub får mulighed for at købe billetter via et eksklusivt presale før det offentlige salg går i gang. Læs mere på www.sting.com.

Tid

Dato:
21. oktober
Tidspunkt:
20:00

Sted

Royal Arena
Hannemanns Allé 18-20
København, 2300
+ Google Maps

Alle arrangementer