112 og retsvæsen

Færdsel

Arkivfoto

Tirsdag kl. 15.41 skete der et færdselsuheld på Århusvej i Randers SØ. I forbindelse med køkørsel på stedet nåede en 25-årig mandlig bilist ikke at bremse og kørte derfor på bagi en anden bil, ført af den 50-årig mand, der efterfølgende blev skubbet frem i en tredje bil, der blev ført af en 51-årig mand. Der skete umiddelbart kun materiel skade ved sammenstødet.

Tirsdag kl. 16.30 blev en 43-årig mandlig bilist sigtet for kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Hadsundvej i Randers NØ.

Tirsdag kl. 16.40 skete der et færdselsuheld på Kristrupvej i Randers SØ. En 57-årig kvinde kom kørende ad Kristrupvej og bemærkede en knallert, der kørte bag ved hende. På et tidspunkt bremsede kvinden op for en forankørende bil, hvorefter hun hørte et bump, steg ud og kunne se at den 18-årige knallertførere lå på vejen. Det viste sig, at knallertføreren var blevet overrasket over den hurtige opbremsning fra bilen, og da han havde forsøgt at bremse hårdt op var knallerten gledet på den våde vejbane og var væltet og skredet ind i bilens kofanger. Den 18-årige knallertfører havde fået klemt sin venstre ankel under bilens ene bagdæk, og blev kørt til kontrol på skadestuen, men var ikke kommet alvorligt til skade.

Tirsdag kl. 22.23 skete der et færdselsuheld på Østervold i Randers C. En 22-årig mandlig bilist kom kørende ad Dytmærsken/Fischersgade, da han mistede kontrollen over bilen i forbindelse med, at han skulle svinge til venstre ad Østervold. Bilen skred ud og påkørt noget træbeplantning langs Østervold. Der skete umiddelbart ingen personskade ved uheldet.

Kommentarer