112 og retsvæsen

24-årig afghansk mand anholdt i drabssag fra Holbæk

Politiet har mandag formiddag anholdt en 24-årig mand, som mistænkes for at stå bag det brutale drab på den gravide kvinde i Holbæk torsdag aften.

Manden er afghansk statsborger og blev anholdt kl. 9.11, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi. Anholdelsen foregik angiveligt uden dramatik.

Den 24-årige vil i løbet af i dag blive afhørt og i morgen kl. 09.00 vil der ske fremstilling i grundlovsforhør ved Retten i Holbæk med begæring om varetægtsfængsling. Anklagemyndigheden vil ved grundlovsforhøret begære dørlukning, så det er ikke muligt at komme med yderligere oplysninger på nuværende tidspunkt.

– Den anholdte mand er mistænkt for at have begået drabet på den 37-årige kvinde. Efterforskningen af sagen kører fortsat på sit højeste, og der er fortsat mange ting, som skal afklares, lyder det fra vicepolitiinspektør Kim Løvkvist.

I weekenden blev to unge mænd efterlyst som vidner i sagen. To mænd meldte sig, men det viste sig ikke at være de rette personer. De to unge mænd, som formodes at have været i området i indbrudshensigt, er fortsat ikke blevet identificeret.

Søndag blev det meldt ud, at de to ville få frit lejde i forhold til deres berigelseshensigt, da deres observationer i forbindelse med drabssagen kan være meget vigtige. Melder de to sig ikke, har politiet gode spor efter dem, som formentlig senere vil føre til en identifikation.

Kommentarer