112 og retsvæsen

Flere færdselsovertrædelser i Randers
Mandag kl. 12.48 blev en 28-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel og for kørsel i frakendelsestiden, da han blev standset af en patrulje på Reberbanevej i Randers C.
Mandag kl. 18.44 skete der et færdselsuheld på Århusvej i Randers SV. En 74-årig kvindelig bilist holdt for rødt lys i krydset ved Grenaavej, da hun, da lyset skiftede til grønt, kørte frem og påkørte en 23-årig mandlig cyklist, der kom fra Grenaavej og kørte over for rødt lys. Cyklisten virkede påvirket og blev derfor sigtet for at cykle i narkopåvirket tilstand og for at cykle frem for rødt lys. Der skete umiddelbart kun materiel skade, men den 23-årige cyklist blev kørt til skadestuen for nærmere undersøgelse og for at få taget en blodprøve.
Mandag kl. 19.21 skete der et færdselsuheld på Sjællandsgade i Randers C. En 77-årig mand kom kørende på knallert, da han påkørt en bil, ejet af en 46-årig kvinde, der holdt parkeret på Sjællandsgade. Det viste sig, at den 77-årige mand var spirituspåvirket, og han blev sigtet for spirituskørsel. Der skete kun mindre materiel skade ved uheldet. Den 77-årige mand blev dog kørt til tjek på skadestuen, hvor han også fik taget en blodprøve.

Kommentarer