112 og retsvæsen

Ansat død efter knivoverfald på Psykiatrisk Center Glostrup

En ansat på Psykiatrisk Center Glostrup er fredag eftermiddag afgået ved døden som følge af knivoverfald fra bortløben person. Politi var mødt talstærkt op på stedet, og formodet gerningsmand blev anholdt.

Københavns Vestegns Politi rykkede fredag middag ud til Psykiatrisk Center Glostrup på Brøndbyøstervej 160, hvor tre medarbejdere var blevet stukket med en kniv. Den ene af de tre er fredag eftermiddag meldt død som følge af knivlæsionerne.

Politiet fik anmeldelsen klokken 12.10 og rykkede talstærkt frem til stedet, hvor to medarbejdere havde fået alvorlige knivlæsioner og en tredje medarbejder mere overfladiske. De tre ofre blev kørt på hospitalet til behandling.

Gerningsmanden, som var undløbet, blev eftersøgt at patruljer i området, og klokken 12.45 blev en 41-årig mand anholdt et stykke derfra.

Som følge af knivlæsioner afgik et af ofrene ved døden fredag eftermiddag. De pårørende er underrettet.

Det andet offer med alvorlige læsioner er fortsat under behandling. Pågældende med mere overfladiske læsioner er udskrevet.

– Vi står med en meget alvorlig forbrydelse, som vi indtil videre efterforsker som drab, siger vicepolitiinspektør Charlotte Skovby, Københavns Vestegns Politi.

Vicepolitiinspektøren tilføjer, at det er for tidligt at udtale sig om motiver, årsager med videre – det skal efterforskningen afdække.

Den 41-årige mistænkte ventes fremstillet i grundlovsforhør lørdag ved Retten i Glostrup.

Københavns Vestegns Politi har på nuværende tidspunkt ikke yderligere kommentarer vedrørende ofrene eller den anholdte.

Kommentarer