Debat og politik

Barack Obama kommer til Danmark den 15. marts

Arkivfoto.

Er du fan af USA’s tidligere Præsident, Barack Obama, og gerne vil møde ham, så skal du være klar og hurtig på tasterne. Billetsalget starter tirsdag d. 23. januar.

Til marts kan du komme i inspirerende selskab med Præsident Barack Obama i Arena Næstved, til et event hvor alle billetter kommer i offentligt salg.

Barack Obama blev i 2008 valgt til USA’s 44. Præsiden, hvor han vandt med flere stemmer end nogen anden kandidat i historien. Han aflagde ed i en periode, hvor USA stod midt i den værste krise i årtier. Nationen var i krig, planeten i knæ, den amerikanske drøm var truet af den værste økonomiske katastrofe siden den store depression.

På trods af et politisk landskab fyldt med forhindringer, hjalp Obamas lederskab med at redde økonomien, genoplive bilindustrien, reformere sundhedsvæsenet til gavn for 20 millioner amerikanere, der pludselig fik sundhedsforsikring, og bragte landet ind på en mere miljøbevidst kurs, alt imens man så den længste periode med jobskabelse i amerikansk historie.

I mere end et årti har han inspireret hele verden med stærke samtaler, der sætter og udfordrer den globale dagsorden. Den 15. marts, får alle mulighed for at opleve USA’s 44. præsident til et event med offentligt billetsalg.

Fra arrangørerne lyder det:

– Vi bringer en af verdens mest visionære og veltalende personligheder, USA’s 44. præsident, Mr. Barack Obama, ind i centrum af en samtale om, hvordan vi ændrer verdens globale udfordringer nedefra. Det er afgørende for os alle, og især de unge og kommende generationer, at vi ruster os selv og morgendagens ledere til at håndtere de helt nødvendige, men også meget vanskelige forandringer, som tiden kræver. Derfor inviterer vi alle samfundslag, faggrupper, køn, religioner og aldre med til en historisk aften.

Kommentarer