Foreningsnyt

Byens dartklub i bedre lokaler

Noget godt har corona-krisen bragt med sig. I hvert fald for Randers Dart Club, der har benyttet perioden, hvor der var lukket ned for al indendørs idræt, til at flytte i helt nye lokaler.

På skift, så der aldrig var mere end 10 samlet, har en gruppe af medlemmerne istandsat nye flotte lokaler i dele af det gamle Legeland på Mirabellevej 9 i det nordøstlige Randers.

– Vi har fået nogle rigtig gode lokaler, hvor der er masser af plads til træning og tilskuere, fortæller formanden for Randers Dart Club, Robert Højholt.

Sammen med en del af klubbens medlemmer, der har forstand på den slags arbejde, har han malet, lagt gulv, sat lamper op, indrettet baner og køkken. Klubben har også fået nye borde og hvidevarer.

Hidtil har Randers Dart Club i en årrække holdt til i et kælderlokale i en af DSBs gamle bygninger ved Randers Banegård. Klublokalerne bestod af flere mindre lokaler, hvor der ikke rigtig var plads til tilskuere ved banerne. Samtidig har de senere års skybrud flere gange resulteret i oversvømmelser, da lokalerne havde gulv under jordhøjde.

– Vi har længe ønsket at finde noget andet. Pludselig faldt alt i hak. Vi havde mulighed for at leje os ind i nogle velegnede lokaler, og med hjælp fra Randers Kommune fik vi råd til huslejen. Da coronaen satte en stopper for både den igangværende sæson før tid og muligheden for at træne, gjaldt det om at udnytte tiden, konstaterer Robert Højholt.
Nu råder klubben blandt andet over et stort lokale, hvor der er plads til hele ni baner og tilskuere.

– Lokalerne blev klar lige op til det igen blev tilladt at dyrke indendørs idræt. Det passede perfekt, og de blev straks taget i brug, da vi fik lov. Vi er nu klar til at tage imod både nye og gamle medlemmer, fortæller klubformanden og fortsætter:

– Alle er velkomne til at besøge vores nye lokaler. Vi kører på lavt blus hen over sommeren, og har derfor kun fast åben mandag og torsdag kl. 18.30-21.30, men vi er en del, der også træner lørdag og søndag formiddage. Torsdage spilles der ranglisteturnering for medlemmerne, men der er også plads til at kigge forbi og spille med, eller træne for sig selv denne dag, oplyser Robert Højholt.

Randers Dart Club har i den kommende sæson tilmeldt tre weekendhold og to hverdagshold til turneringen. Weekendholdene er fordelt på 3. division, Danmarksserien og Kvalifikationsrækken.

Kommentarer