Debat og politik

De juler i Romalt hele weekenden

Se billedserie Der var julestemning i dag i Romalt. Fotoserie: Jan Szwed.

Traditionen tro holder Romalt Kultur- og Forsamlingshus julestue, som i år blev afholde i dag lørdag og igen i moregn søndag fra kl. 10 – 16.
Rammen for julestuen er Romalt Kultur- og Forsamlingshus, som deler bygning med Romalt aktivitetshal, Romalt Boulevard 28.
Julestuen er altid velbesøgt og ud over at huset oser af julehygge, så kan der købes fine hjemmelavede juleting, som tilbydes gæsterne af de 20 standeholdere, hvor de flere er fra lokalområdet Romalt. Der er ligeledes mulighed for hestevognskørsel for børn begge dage for en beskeden betaling.
Børnene kan selv lave egne juledekorationer, og hjælpere yder råd og vejledning til de børn, som ville have behov for dette.
Julemanden besøger huset flere gange i løbet af weekenden hvilket altid er en spændende oplevelse for børnene. Et besøg i Romalt Kultur- og Forsamlingshus huskes også for de voksne ved oplevelsen fra stedet, hvor man kun kan købe friskbagte og helt HJEMMELAVEDE æbleskiver og hjemmelavet gløgg!
I julestuen er der en kæmpe tombola med et utal af flotte gevinster, kom og køb lodder og støt huset og få fine gevinster med hjem. Husk julemanden kommer rundt i huset mange gange i løbet af de 2 dage.

Kommentarer