Erhverv

Derfor kan en knækarmsbomlift være løsningen på dine problemer

Derfor kan en knækarmsbomlift være løsningen på dine problemer. Sponseret indhold.

Der findes mange steder på en byggeplads, hvor I som virksomhed, har brug for at få jeres medarbejdere og håndværkere til at ordne noget, men hvor det måske ikke er helt let at komme til.
Heldigvis findes der en løsning. Nemlig knækarmsbomlifte. Disse bomlifte har meget fri bevægelighed og gør det muligt for dine medarbejdere både at arbejde i højden og at arbejde inde under vandrette udlæg.

Hvad er en knækarmsbomlift?

En knækarmsbomlift er en bomlift, som både kan være el- og dieseldreven. De to typer har hver deres fordele. De eldrevne er ofte perfekte til indendørs brug, mens de dieseldrevne egner sig bedst til udendørsbrug. Det skyldes, at de er meget terrængående.
Knækarmsbomliftene består, som navnet antyder, af flere dele. Armen, der løfter kurven, er altså ikke bundet af at skulle bevæge sig i en bestemt retning, men kan variere sit løft meget, så kurven både kan køres op og frem. Det betyder, at selve liften ikke behøver stå lige ved siden af det, du har brug for at komme op til, da bomliften sagtens kan løfte kurven over og forbi de forhindringer, der måske er på vejen. Så gør arbejdet i højden nemt og fleksibelt med bomlift.

De skjulte fordele

Der findes også andre fordele ved at vælge at benytte en knækarmsbomlift til arbejdet. En af disse er, at den har afsmitningsfrie hjul. Hvorfor du ikke behøver at frygte, at maskinen sætter sorte mærker på gulvet, hvis du har brug for at benytte den indendørs. Så at leje en knækarmsbomlift er klart en super løsning, hvis du har brug for, at dine medarbejdere kan ordne et eller andet i højden. Samtidig med at du ønsker, de skal kunne være trygge ved det, og at det skal være nemt og hurtigt, så de ikke kommer til at spilde unødvendig tid.

Kommentarer