Kultur og events

Få lavet dit eget ballondyr

Lørdag den 7. december huserer klovnen Gulio i Plantorama i Randers. Den muntre humørspreder laver fis og ballade og ballondyr for børnene i havecentret, der også byder på et eventyrligt julemarked.
Den 7. december bliver en tur i det lokale plantecenter særligt sjov for børnene, når den jonglerende klovn Gulio laver julesjov og spas i Plantorama i Randers.
Gulio plejer at slå sine folder i Cirkus Mascot, men denne lørdag står han klar til at glæde børn med giraffer, puddelhunde og andre sjove ballondyr
Klovnen Gulio underholder børnene i Plantorama på Marsvej i Randers lørdag den 7. december fra klokken 13.30, og der er selvfølgelig gratis adgang.
Eventyrligt julemarked
Frem til jul er der også mulighed for at besøge Plantoramas eventyrlige julemarked. Med julestads og nisselandskaber er det lokale havecenter nemlig forvandlet til et stemningsfyldt univers, hvor julens ånd med garanti vil indfinde sig hos store som små.
– Vi vil så gerne være med til at sprede den gode julestemning til alle vores besøgende, og vi håber, at så mange som overhovedet muligt vælger at lægge vejen forbi og besøge udstillingen, fortæller Martin Ditlev Sørensen, der er centerchef i Plantorama Randers.

Kommentarer