112 og retsvæsen

Færdsel

Arkivfoto

Der har i det forgangne døgn, været flere færdselsforseelser i Randers området.

En 27-årig mandlig bilist blev mandag kl. 10.14 anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Nørre Boulevard i Randers. Den 27-årige blev desuden sigtet for kørsel i frakendelsestiden og for besiddelse af en mindre mængde narko.

En 32-årig mandlig bilist blev mandag kl. 19.50 anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Tulipvej i Randers. Den 32-årige blev desuden sigtet for besiddelse af narko.

En 39-årig mandlig bilist blev mandag kl. 23.48 anholdt, da han blev standset af en patrulje på Grenåvej i Randers. Den 39-årige var tidligere blevet frakendt førerretten, og virkede desuden synligt påvirket. Han blev sigtet for kørsel i frakendelsestiden, for spirituskørsel og for narkokørsel.

En 26-årig mandlig bilist blev natten til tirsdag kl. 01.15 anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje i krydset mellem Bøsbrovej og Orkestervej i Randers. Det viste sig desuden, at den bil han kørte i, var meldt stjålet og at manden var frakendt førerretten. Samlet gik han derfra med fire sigtelser: kørsel i frakendelsestiden, narkokørsel, brugstyveri af bil samt en sigtelse for ikke at ville give politiet sine oplysninger.

Kommentarer