Magaxin

Familiehuset populært stoppested på shoppingturen

Går du en tur gennem Randers City og har du børnene med, er Familiehuset stedet, hvis du lige trænger til en kop kaffe eller en bid mad, hvor børnene samtidig har mulighed for at løbe rundt og lege uden at man forstyrre andre.
Samlingsstedet har en god betydning for mødre, hvilket mor og bruger af Familiehuset Pernille Skjøth er enig i. Hun benytter familiehuset tit, når hun er i byen med sit barn:
– Det er rigtig dejligt at man kan komme ind og have sit barn her. Hvor man samtidig kan bestille fra Café Blicher og få leveret over til Familiehuset. Det dejligt at man ikke skal skynde sig hjem for at lave mad til sit barn, men at der er mulighed for det i Familiehuset.
Hendes veninde Christina Sørensen, som prøver familiehuset for første gang sammen med sit barn, har en positiv tilgang til familiehuset:
– Det er et super godt sted, hvor børnene kan rende rundt og lege, samtidig med at kunne slappe af. Familiehuset er noget jeg gerne vil benytte mig af, når jeg på barsel.
Julie Nielsen som har taget initiativet til Familiehuset, har skabt et sted for mødre og deres børn. Der er plads til leg for børnene, samtaler mellem mødre, samtidig med at man stadig er en del af børnenes leg.
Familiehuset ligger på Gråbrødrestræde 10 i Randers C og har åbningstider fra kl. 10 til 17:30 i hverdagene og 10 til 14 om lørdagen.
Familiehuset er en nonprofit samlingssted med et godt samarbejde med Randers City forening, som bakker op om projektet.

Kommentarer