Kultur og events

Flere nye står bag Folkemøde Randers

Arkivfoto

Erhvervslivet, uddannelsesinstitutionerne og folkekirkerne nu også medarrangør.

Allerede i sit andet år har Folkemøde Randers vakt interesse hos en meget bredere kreds end den gruppe af medarrangører, der stod bag det første folkemøde sidste år.

– Fra at vi var nogle få, hovedsageligt mindre lister og partier, der for et par år siden såede den første idé om at arrangere et folkemøde i Randers med fokus på lokaldemokrati og borgerinddragelse og til nu, er der sket en rivende udvikling. Allerede sidste år viste tilslutningen til at være medarrangør, at ideen var levedygtig, men med årets kreds af medarrangører har vi taget et kæmpe skridt. Jeg er utrolig glad for den opbakning, der er til Folkemøde Randers i en meget bred og alsidig del af Randers, konstaterer en meget tilfreds formand for Folkemøde Randers, Per Schultz-Knudsen.

Blandt de nye medarrangører af Folkemøde Randers er erhvervslivet i form af både Erhverv Randers og Randers Klubben, der er et netværk af 43 virksomheder i Randers, samt ungdoms- og erhvervsuddannelserne under Uddannelsessamarbejdet og folkekirkerne i både Randers Nordre og Randers Søndre Provsti.

– De nye medarrangører er med deres initiativer og arrangementer helt klart med til udvikle Folkemøde Randers, så vi kommer til at henvende os i nye målgrupper, bliver mere synlig og præger bybilledet i den uge, hvor Folkemøde Randers afvikles, fortæller Per Schultz-Knudsen.
Gruppen af medarrangører bag Folkemøde Randers består blandt andet af:

AOF, Beboerlisten, BUPL, De Konservative i Randers, Demokratirådet, Enhedslisten, Erhverv Randers, Folkekirkerne i Randers Kommune, Frivillighuset i Østergade, FOF, Gjerlev Forsamlingshus, Integrationsstyregruppen, Kaosambassaden, Klima Underværket, Kulturelt Samvirke, Kristendemokraterne, Ordets Dag, Radikale Venstre, Randers Amtsavis, Randers Bibliotek, Randers Bolig, Randers FC, Randers Klubben, Randers Lejerforening, Randers Lærerforening, Randers Ungdomsskole, SAM foreningen, SF, Socialdemokratiet, SOS Racisme, Tradium, 3F, Uddannelsessamarbejdet, Underværket, Velfærdslisten og Venstre i Randers.

Kommentarer