Magaxin

Forkæl dig selv lidt ekstra i de kolde måneder

I vinterperioderne kan det hele godt være lidt for gråt. Der er mørkt, og vi oplever ikke solen være fremme så ofte.
Vi savner sommeren, og det kan godt være, at vi ikke alle er ligeså store fans af at være udenfor, når der er alt for mange grader udenfor, men vi nyder, at himlen er blå. Det giver dig mere overskud, og du føler dig måske mere klar på dagen. Det er også lidt rarere at komme hjem, mens det stadig er lyst udenfor. Men når der nu er så mørkt udenfor, er det en perfekt idé at begynde at forkæle dig selv lidt mere. Midt under julegavestressen eller eksamenslæsningen, er det okay at gøre lidt ekstra for dig selv.

Køb noget, som du længe har ønsket dig

Hvis der er noget, som du alt for længe har sukket efter, kan det være, at det er nu, du skal købe det. Det kan f.eks. være en ny tablet, som du har ville have længe, men du har aldrig rigtigt følt, at du har kunne forkæle dig selv. Men det kan du nu. Du kan bl.a. overveje en Samsung tablet, der som regel også er billigere end Apple.

Giv dig selv plads til at slappe af

Det er vigtigt, at du har dig selv i fokus nogle dage. Det kan nemlig være en stor befrielse og lettelse, hvis du har en dag til dig selv. Det kan være en dag, hvor du kun laver de ting, som du har lyst til, og at du bruger lidt længere tid i badet og lidt længere tid i sengen. Det giver dig større overskud til at klare de næste dage der kommer, og det er nemlig helt okay at takke nej til nogle planer for at passe lidt på dig selv.

Kommentarer