112 og retsvæsen

Formodet gerningsmand til drab i Kolding anholdt

Sydøstjyllands Politi hele søndagen været massivt tilstede i Kolding midtby med efterforskere og teknikere.

Sydøstjyllands Politi har søndag aften anholdt en 35 årig mand fra Koldingområdet som formodet gerningsmand til det drab på en 26 årig mand, ligeledes fra Kolding, som fandt sted i tidligt i morges i Kolding midtby.

Det er dagens intensive efterforskning, der har ført til anholdelsen.

Politiet har hele dagen gennemført en intensiv efterforskning på baggrund af et voldeligt sammenstød i Kolding midtby søndag morgen omkring kl. 05.00. Her blev en 26 årig mand fra Kolding fundet hårdt såret og han blev efterfølgende erklæret død på Kolding Sygehus.

I den forbindelse har Sydøstjyllands Politi dagen igennem været massivt tilstede i bybilledet med efterforskere, teknikere og hundepatruljer og der er herunder indsamlet videoovervågning, afhørt vidner til hændelsen m.v.

– Vi er meget tilfredse med hurtigt at have kunnet identificere den formodede gerningsmand, og med, at vi også har fundet frem til ham, så han kunne anholdes, siger Politiinspektør Carit Andersen, leder af Efterforskningscentret i Sydøstjyllands Politi.

Den anholdte forventes fremstillet i grundlovsforhør mandag den 2. januar 2023 ved retten i Kolding.

Anklagemyndigheden vil i den forbindelse formentligt anmode om, at grundlovsforhøret holdes for lukkede døre og på den baggrund har Sydøstjyllands Politi i dag ikke flere oplysninger til offentligheden i sagen. Tidspunktet for grundlovsforhøret er ikke fastlagt på nuværende tidspunkt.

Kommentarer