112 og retsvæsen

Grundlovsforhør i Retten i Randers

Arkivfoto

Særlig efterforskning Vest fremstiller kl. 10.30 i grundlovsforhør i Retten i Randers en 38-årig mand, der sigtes for salg af hård narko – primært i Randers-området. Manden fremstilles i en sag, hvori fire øvrige personer blev fremstillet den 17. juni 2020.

Anklagemyndigheden anmoder om lukkede døre, og Særlig Efterforskning Vest ønsker derfor p.t. ikke at oplyse yderligere om sagen.

Grundlovsforhør i Retten i Randers kl. 13.00
Østjyllands Politi fremstiller ved Retten i Randers en 30-årig mand i grundlovsforhør. Manden sigtes for indbrud og brugstyveri af bil begået fredag den 17. juli på en adresse i Vivild i Allingåbro.

Manden til det ægtepar, som bor på adressen, blev vækket af sin kone omkring kl. 04.20, da hun hørte nogen forsøge at starte deres bil. Manden løb herefter ud i indkørslen, hvor han så en person sidde i bilen og forsøge at starte den, men da bilen har en fejl, der gør den vanskelig at starte, var det ikke lykkedes gerningsmanden. Ægtemanden hev gerningsmanden ud af bilen, hvorefter han gik fra stedet. Efterfølgende fandt ægteparret ud af, at gerningsmanden havde taget nøglerne til begge deres biler med sig.

En patrulje ankom kort efter og søgte efter den mistænkte i området uden held. Ud fra ægteparrets beskrivelse af gerningsmanden og et godt kendskab til lokalområdet, havde betjentene dog en stærk mistanke om, at der var tale om den 30-årige mand. Den 30-årige blev anholdt tirsdag aften og fremstilles i dag kl. 13.00.

Kommentarer