Livsstil og forbrug

Har du for mange ting, som du ikke selv kan opbevare? Få gode råd her

I en travl hverdag er der mange ting at se til, og man får ikke ryddet op, når der kommer nye ting ind ad døren. Er du en af dem, som har svært ved at skille sig af med ting, eller synes du blot, at det er uoverskueligt at skulle blive ved med at opbevare en masse ting, som du i realiteten ikke har plads til, så kan du her få gode råd til, hvordan du igen kan få et ryddeligt og pænt hjem, som hverken roder eller er fyldt op med ting og sager.

Brug en weekend eller et par feriedage på at rydde ud

Har du alt for mange ting, som du ikke selv kan opbevare, kan det være en god idé at tænke over, om du egentligt har brug for tingene, eller om du blot holder fast i dem i håbet om, at du engang får brug for dem igen. Er det noget, du kan genkende, så kan det være, at du skal udfordre dig selv ved at bruge en weekend eller et par feriedage på at få ryddet ud. Når du først kommer i gang, går det stærkt, og det vil gradvist blive nemmere for dig at skille dig af med ting, du ikke har brugt længe. Eksempelvis kan du bruge den regel, at hvis du ikke har tænkt på tingen i mere end 6 må-neder, skal det ud.

Opbevar tingene et andet sted

Kan du ikke få dig selv til at smide tingene ud, eller ved du, at du skal bruge dem igen indenfor den nærmeste fremtid, har du muligheden for at leje et smart depotrum, hvor du kan opbevare dine ting. Bor du i Århus, Randers eller Skanderborg, har du gode muligheder for at finde et depotrum til private, som du kan gøre brug af.
Dette er en sponseret artikel

Kommentarer