Navnenyt

Hugo Helmig er død

Hugo Helmig: 24 07 1998 - 23 11 2022. Foto: Privat.

Den kendte og populære sanger Hugo Helmig er gået bort i en alder af 24 år. Hugo Helmig var søn af kendisparret Thomas Helmig og Renée Toft Simonsen.

Dødsfaldet skete i sidste uge, og i dag skriver hans far, Thomas Helmig Instagram:

Hugo Helmig Toft Simonsen. 24 07 1998 – 23 11 2022. På dit alt for korte livs sidste aften sad vi to sammen i sofaen i din lejlighed. Vi spiste og så “Notting Hill” og vi snakkede og vi snakkede. Du var så fuld af håb, drømme og planer for fremtiden. Jeg var hos dig hele natten, og mens du sov, gav dit lille hjerte op. Og nu er du så pludselig ikke “her” længere, men lever videre et sted “Dybt inde i mit hjerte”, hvor jeg vil bære dig med ømhed, stolthed og betingelsesløs kærlighed resten af mit liv. Jeg er så uendeligt taknemmelig for hvert eneste sekund, jeg fik sammen med dig. For evigt – Far.

 

Kommentarer