Magaxin

Hvad skal du lave i din sommerferie?

Sommeren synger på sidste vers, men det betyder ikke, at du ikke kan nå en rejse eller tage en tur ud i det danske land. Der er mange forskellige måder at holde ferie på. Herunder vil du møde nogle forslag til, hvad du kan lave i din ferie.

Rejs til udlandet

På trods af den klimabelastende flyrejse nyder mange at rejse til udlandet. Det er hurtigt at flyve, hvilket betyder, at du kan komme frem til fjerne destinationer på kort tid. For at kompensere for det klimaaftryk, som du sætter med en flyrejse, kan du overveje at vælge en klimakompenseret flyrejse. Dette tilbydes af flere rejseselskaber. Husk at have styr på bagagen, og vælg en kuffert i god kvalitet, der ikke fylder og vejer mere end nødvendigt. Se den store kufferttest her.

Rejs rundt i Danmark

Danmark er et fantastisk land, som byder på varieret natur og mange små, unikke perler. Rigtig mange danskere er slet ikke klar over, hvor meget landet har at byde på, og det er en skam. Lad ferien gå rundt i det danske sommerland, og opdag eller genopdag det smukke land, du bor i. Du kan eksempelvis køre rundt i bil og sove på campingpladser eller vandrehjem. Cykel-og vandreferier er også oplagte i Danmark og giver dig mulighed for at opleve naturen på nært hold. Er du ikke til en rundrejse, så slå dig ned i et dejligt sommerhus et sted i Danmark, og kom helt ned i tempo!

Den oplevelsesrige rejse

Ønsker du en anderledes oplevelse i din sommerferie, så må du tænke kreativt. Vil du gerne lære noget nyt? Blive klogere? Møde nye mennesker? Det kan være, du skal tage en uge på sommerhøjskole eller tage et botanikkursus, et surferkursus eller andet, der interesserer dig. Du kan også melde dig som frivillig, eksempelvis som hjælper på festivaller eller sommerlejre.

Kommentarer