Land og by

Hygge og sang til sommerfest Harridslev

Den årlige sommerfest løb af stablen torsdag den 9. juli, hvor Bocenter Harridslev traditionen tro havde deres venner fra Kastanjebo til øl og pølser.

Stemningen var fuld af hygge, fællesskab og glæde, da beboerne med udviklingshæmning fra de to bosteder spiste grillpølser og drak alkoholfri øl og sodavand i det gode vejr.

– Der var rigtig dejlig stemning og vejret var perfekt. Beboerne var glade for at se deres venner og bekendte, som alle kender hinanden på kryds og tværs. Det er et af årets helt store højdepunkter for beboerne, når vi får øl og pølser – fortæller Mette Mulvad Grøndahl, leder i Bocenter Harridslev.

Det var i år sjette sommer i træk, at sommerfesten blev afholdt, og i år blev festen også en fejring og afsked med tre medarbejdere, som har arbejdet fire måneder i Bocenter Harridslev i forbindelse med corona. Festen bød også på fællessang ledsaget af guitar og cajontromme spillet af en medarbejder og en beboer.

– Som traditionen byder sluttede vi af med en is inden Kastanjebo kørte hjem igen. Det er en vældig festlig dag, som vi kan snakke om helt indtil vi mødes igen næste år – slutter Mette Mulvad Grøndahl.

Kommentarer