Livsstil og forbrug

Kom til gratis ernæringsrådgivning

Døjer din kat eller vovse med fordøjelsen, eller har kæledæggerne andre små skavanker, så kan det godt skyldes kosten.
Derfor inviterer Maxi Zoo Randers NV og Randers SØ den 21.- 23. februar byens firbenede til personlig rådgivning om kost og ernæring, så familiens pelsede ven kan komme i fuldt firspring igen.
Selvom vi ønsker det bedste for vores kæledyr, er det ikke altid nemt at finde roden til de små skavanker, som de render rundt med. Det kan især skyldes, at vores små venner har forskellige behov, og derfor kan det være svært at vide, hvilken kost og lækkerier din kæledægge har brug for.
En forkert kost kan nemlig påvirke alt fra hud og pels til kroppens fordøjelse – og dermed vores kære venners trivsel. Vil du derfor sikre dig, at hjemmets firbenede får den næring, den har brug for, så tag et smut forbi Maxi Zoo Randers NV og Randers SØ i weekenden den 21.-23. februar, hvor du kan få gratis og personlig rådgivning om ernæring til din kat eller vovse. Her vil personalet tage et kig på din pelsede ven og komme med kyndig vejledning til, hvordan du kan sikre den rette kost for dit kæledyr, så den igen kan komme i topform. Samtidig vil der være rig mulighed for at stille spørgsmål om stort og småt – og så vil butikkerne disse dage byde på gode rabatter på hunde- og kattefoder.
Kom til rådgivningsdage om ernæring fredag den 21. februar til søndag den 23. februar i Maxi Zoo Randers NV og Randers SØ. Den personlige ernæringsrådgivning er ganske gratis og finder sted så længe, butikkerne har åbent.

Kommentarer