Kultur og events

Netværk for jobsøgere skaffer jobs til ledige

 

De aktive i Senior Erhverv Kronjylland holder åbent hus onsdag 5. august kl. 10 til 14.

Netværket består af medlemmer, der hjælper hinanden med at komme i arbejde. Jobsøgere over 50 år samt lokale virksomheder er inviteret til at komme.

Aktive i det frivillige netværk fortæller på dagen om, hvordan jobsøgere lykkes med at finde tilbage til et aktivt arbejdsliv. Efter devisen hjælp-til-selvhjælp besøger medlemmerne i Senior Erhverv netværket lokale virksomheder, får udarbejdet effektive CV’er og motiverer hinanden til at opnå resultater.

Lokale virksomheder er også velkommen til at kigge forbi til åbent hus. Senior Erhverv tilbyder gratis hjælp til rekruttering indenfor mange forskellige brancher. Netværket modtager også gerne stillingsopslag, som er tidsbegrænsede eller er deltidsjob.

Nye jobsøgere kan også være med

Senior Erhverv er et landsdækkende jobsøgnings netværk. Medlemmerne er seniorer på 50+ år, som er på jagt efter et nyt job, og de fleste opnår gode resultater efter kort tid.

– Aktiviteter i Senior Erhverv rummer jobsøgning, netværksopgaver og udadvendte aktiviteter, som kan være med til at holde medlemmernes kompetencer ved lige – fortæller Eske Thøgersen fra Senior Erhverv, og fortsætter:

-Men lige nu mangler vi faktisk nye medlemmer for at kunne tilbyde en bred palet af kompetencer og erfaring til de lokale virksomheder.

Tilmelding er nødvendig til Senior Erhverv på se.kronjylland@gmail.com eller på tlf.: 8642 8899. For at undgå coronasmitte, opfordrer netværket til brug af håndsprit og huske afstand.

For yderligere oplysninger se www.seniorerhvervdanmark.dk/kronjylland.

Senior Erhverv Kronjylland har fast åbningstid mandag-torsdag kl. 10-14.

 

Kommentarer