Navnenyt

Ny centerleder på socialområdet


Randers Kommune har netop ansat Mads Andreasen som ny centerleder i Center for Børnehandicap og Autisme. Mads Andreasen starter den 1. august 2020.

Mads Andreasen er et “kendt ansigt” i socialforvaltningen, idet han de seneste 4 år har varetaget stillingen som myndighedsleder i Center for Voksenhandicap.
Mads Andreasen er 46 år – uddannet socialrådgiver og har forud for ansættelsen i Randers Kommune været ansat i Favrskov Kommune i 8 år indenfor socialområdet – hhv. som socialrådgiver, koordinator, faglig leder og myndighedsleder.
Mads bor i Randers med sin hustru og 2 børn.
– Med Mads som centerleder får vi en kompetent og dygtig leder til et vigtigt område. Mads har stor faglig viden på handicapområdet, og han har de ledelsesmæssige kompetencer, vi har brug for. Vi kender Mads som en seriøs og vellidt leder – siger socialchef Carsten Wulff Hansen.
Mads Andreasen:
– Jeg glæder mig utroligt meget til at blive en del af Center for Børnehandicap og Autisme, som jeg kender fra sidelinjen, og jeg ser frem til at være med til at sætte retning for støtten til centrets målgruppe, så vi fortsat kan levere faglige og fleksible løsninger. Jeg ved, at centrets opgaver er mangfoldige, og jeg ser frem til at blive introduceret til tilbuddene og medarbejderne. Jeg vil gå til rollen med ydmyghed og stor nysgerrighed og dermed bruge den første tid på at få et grundigt indblik i centrets tilbud, faglighed og arbejdsmiljø.

Kommentarer