Kultur og events

Nye naturparkpas med stempler i Naturpark Randers Fjord

Havnefoged Christian Heibel Godsk har lagt naturparkpassene klar til besøgende i madpakkehuset i Udbyhøj sammen med stemplet, som besøgende i naturparken kan stemple passene med.

Naturelskere kan fremover høste masser af oplevelse og viden om Danmarks 14 naturparker i et nyt naturparkpas. Naturparkpassene for Naturpark Randers Fjord kan hentes i Udbyhøj. Her ligger også stempler til naturparkpassene, så man kan markere, hvilken naturpark, der er besøgt.

Et nyt naturparkpas giver besøgende i naturparkerne i Danmark inspiration til masser af oplevelser i naturparkerne. På hver side af et naturpas er der plads til et stempel, så besøgende kan stemple passet, hver gang de har været på opdagelse i en ny naturpark.

– Naturparkpasset er en oplagt mulighed, som gør det sjovere for både turister og os, der bor her til at gå på opdagelse i den smukke natur i Naturpark Randers Fjord. Her kan vi opleve både vadehav, strandenge, et rigt dyreliv og store herregårde, der på fornemmeste vis binder natur og kultur sammen – siger Torben Hansen, borgmester i Randers Kommune. Han kommer ofte i Naturparken, i sin havkajak.

Naturparkpas ligger klar i Udbyhøj
Man kan hente naturparkpasset i madpakkehuset i Udbyhøj Lystbådehavn. Her hænger også et stempel, som man kan stemple sit pas med:

– Vi håber, at naturparkpasset får mange flere mennesker fra hele Danmark og udlandet til at besøge Udbyhøj. Stedet er jo et hotspot, når det gælder natur og aktiviteter. Vi har blandt andet Danmarks reneste badevand, og vi er omgivet af smuk natur, som tiltrækker mange vandrere, fugleinteresserede og lystfiskere – siger Christian Heibel Godsk, havnefoged på Udbyhøj Lystbådehavn.

I Naturpark Randers Fjord finder du stempler til naturpassene tre steder:

Udbyhøj Lystbådehavn. Stemplet ligger i madpakkehuset.
Adresse: Havnevej 56, 8970 Havndal.

Færgen Ragna. Stemplet ligger i styrehuset på Ragna, der sejler mellem Mellerup og Voer.
Adresse: Der er to lokaliteter, man kan køre efter. Amtsvejen 170, Mellerup, 8930 Randers NØ eller Voer Færgevej 129, 8950 Ørsted.

Uggelhuse Jollehavn. Stemplet ligger i madpakkehuset.
Adresse Fjordvej 12, 8960 Randers SØ.

Kommentarer