Kultur og events

Peter og De Andre Kopier i teltet foran Tante Olga

I det opstillede telt på pladsen foran Tante Olga afvikles der flere forskellige arrangementer fra den 14. til 16. august, som en hilsen fra Randers Festuge og Tante Olga, samt en bekræftelse på livet går videre og vi beholder Ja-Hatten på.

Foruden de annoncerede arrangementer er teltet, scenen og anlægget til rådighed for de, der har lyst til udfoldelse af musikalsk eller anden form for kulturel udfoldelse. Scenen er åben, så alt kan ske. Henvendelse herfor til Tante Olga.

Teltet er åben alle 3 dage og er, som sådan, et af samlingsstederne i denne alternative Randers Festuge.
Lørdag den 15. august træder Peter og De andre Kopier op på scenen i teltet på pladsen foran Tante Olga, det har de gjort mange gange den sidste lørdag i Randers Festuge. Og, det har været en bragende succes hver gang. Der er blevet sunget og hygget til alle de bedste sange med Gasolin og Kim Larsen.

Peter og De Andre Kopier er nemlig altid et stort tilløbsstykke – og det med god grund. Bandet leverer nemlig på højt niveau med en overlegen stil og respekt for de medbragte melodier fra Gasolins repertoire. Deres imitation af Gasolin og Larsen er så tæt på originalerne, at man tror det er løgn.

Kim Larsens sange har skrevet sig ind i vore hjerter og bundfældet sin helt egen DNA i vores fælles danske sangskat. En stor del af Gasolins og Larsens sange, samt anekdoterne omkring dem, fremfører Peter og De andre Kopier med største glæde, energi og respekt, hvor også publikum bliver inviteret til fællessang indtil midnat.

Peter og De Andre Kopier har siden starten, spillet tæt på 2000 koncerter og bandet vender nu igen tilbage til Randers Festuge og gir’ den alt hvad den kan trække på pladsen ved spillestedet Tante Olga.

Indløs returbillet til de glade 70’er, drøn med op og ned af Rabalderstræde sammen med Smukke Linda og Stakkels Jim – det bliver en smuk sidste aften i Randers Festuge.
Frederiksbergs Kødforsyning har grillen i gang og ligeledes er MacAle’s køkken åben.

Alle myndighedernes forordninger følges selvfølgelig, hvilket bl.a. betyder der er maximum deltagerantal.

Bestilling og info på www.tanteolga.dk

Kommentarer