Livsstil og forbrug

Så fik Randers sit Street Food

Se billedserie Se den store billedserie fra åbningen af Randers Street Food lørdag den 29. februar. Fotos: Jan Szwed.

Lørdag formiddag var mange randrusianere mødt frem til åbningen af det gamle sukkerlager fra 1949, som nu efter flere måneders intens arbejde er blevet til Randers Street Food.
Det dårlige vejr kunne ikke de holde nysgerrige og madglade gæster tilbage, så der blev fyldt godt op i den fine hald. Der var fra start stor travlhed i og omkring boderne for at byede de første kunder velkomne.
Borgmester Torben Hansen var også mødt op for at holde tale i det nye Street Food, og han valgte at udpege en hjælper, den 14 årige Asger Emil Panduro Nygård til at klippe den røde snor.
Torben Hansen udtrykte sin glæde ved at initiativtagerne til Randers Street Food havde modet og kræfterne til at få projektet op at stå, og han ønskede alle en rigtig god fremtid.
Hallen byder på flere områder, og det indrettede legehjørne kom hurtigt i brug. Her var blandt andre Signe Bredsgård og børnene Sigurd og Hugo i gang med at afprøve legesagerne.
Da folk havde set sig lidt om kom der drikkevarer og mad på bordene.
I de gamle direktionskontorer var der indrettet ekstra spisepladser, som var nødvendig på dagen, hvor folk strømmede ind for at prøve maden fra de forskellige boder.

Kommentarer