Debat og politik

Sådan kan du følge byrådsmødet mandag den 15. juni

Byrådet mødes igen fysisk, når der mandag den 15. juni er byrådsmøde. Mødet bliver holdt i Thor Loungen på Cepheus Park Randers, og det er muligt at møde op og følge mødet som tilhører. Lyden fra mødet bliver også transmitteret direkte, så du kan følge med hjemmefra.
Byrådsmødet mandag den 15. juni 2020 bliver afviklet i Thor Loungen i Cepheus Park Randers. Her er der nemlig plads, så byrådsmedlemmerne kan mødes fysisk med afstand.
Dermed mødes byrådet igen efter, at de seneste to møder er blevet afviklet over Skype. Men det bliver altså ikke i de vante rammer på Det Gamle Rådhus.
Her kan du følge med i mødet
Byrådsmødet begynder klokken 16.00, og der er åbent for tilhørere fra byrådsmødets start og frem til kl. 22.00, hvor den åbne dagsorden lukker. Derudover bliver lyden fra mødet transmitteret direkte, så det er også muligt at følge med hjemmefra.
Du finder den direkte transmission fra mødet her
Hent dagsordenen til mødet her
Praktiske oplysninger og forholdsregler for tilhørere
Der er indgang til mødet fra adressen Viborgvej 92 (Cepheus Park Randers hovedindgang).
Der er mulighed for parkering på parkeringsområdet ved Viborgvej eller på Water Wellness’ parkeringsområde.
Mødets opsætning er foretaget efter retningslinjerne for forebyggelse af coronasmitte. Thor Loungens store og rummelige omgivelser giver god mulighed for at skabe og opretholde den nødvendige afstand både mellem byrådsmedlemmer og tilhørere.

Kommentarer