Magaxin

Sådan skaber du det komplette køkken

På grund af køkkenets vigtige placering og status i din bolig, bør du, hvis du skal vælge ét rum, vælge køkkenet, når der skal opdateres og opgraderes. Hvis du formår at skabe det komplette køkken, kommer du også meget tæt på den perfekte bolig, da køkkenet har så umådeligt meget at sige i dét aspekt.
Et køkken er ikke stærkere end sit svageste led, kunne man godt finde på at sige, da køkkenet tager mange skridt ned ad i kvalitet, hvis store dele af køkkenet er sakket bagud i forhold til resten af køkkenet. Du kan dog også vælge blot at anskaffe et køkken, der er komplet fra start af – find komplet køkken.

Her er aspekterne, der kan skabe det komplette køkken

Der er mange steder at tage fat, nogle dyrere end andre. Her er nogle af de mest effektive steder, du kan tage fat:
• En yderst effektiv, hvorpå du kan give hele køkkenet et nyt look meget nemt, er ved at male køkkenlågerne (m.m.). Hvis dit køkken f.eks. er dominerende hvidt, kan en sort farve på køkkenlågerne give en helt ny dynamik blot ved nogle lette strøg. Vær dog opmærksom på, at laminatoverflader ikke er det bedste at farvelægge.
• En anden god metode til det hvide køkken, er at få fat i folie og sætte det på køkkenets overfalder – f.eks. i interessante mønstrer. Dette kan gøres ekstremt muligt, og det kan give køkkenet et unikt look.
• Djævlen er ofte i detaljen, som man siger, og med små ændringer kan du da også gøre store forskellige i køkkenet. Noget så simpelt som at anlægge nye greb på skuffer, skabe osv. kan give et nyt udseende.
• En anden nem metode at bruge, er at lege med lyset. Du kan f.eks. opsætte nogle hængende lamper med blødt lys. Dette giver en mere hyggelig atmosfære.

Kommentarer