112 og retsvæsen

Sigtet for brugstyveri af knallert

Onsdag kl. 22.28 blev en patrulje sendt til Hobrovej i Randers C, hvor en person skulle være flygtet fra et færdselsuheld.

Da patruljen ankom til stedet, viste det sig, at der ikke havde været noget færdselsuheld, men flere personer pegede betjentene i retning af en knallertfører, som de mente, politiet burde tale med.

Betjentene kørte i samme retning som knallerten, og ved Nyvangsvej bemærkede de en mand, der stod med en styrthjelm i sin ene hånd. Den 31-årige mand fortalte, at han netop havde parkeret knallerten ved Hobrovej, men at han ikke havde været involveret i et færdselsuheld.

Da betjentene spurgte lidt mere ind til knallerten, erkendte den 31-årige mand, at det ikke var hans egen, og at den muligvis var stjålet, og han blev derfor sigtet for brugstyveri af knallert. Betjentene gik sammen med den 31-årige hen til den parkerede knallert, hvor flere personer havde samlet sig, heriblandt en kvinde, der kendte ejeren af knallerten, og viste at den var blevet stjålet.

Betjentene tog herefter kontakt til knallertens ejer, en anden 31-årig mand, der kunne oplyse, at knallerten var blevet stjålet på Hobrovej den 8. juli. Knallerten vil nu blive udleveret til den retmæssige ejer.

Kommentarer