Kultur og events

Roger "Supertramp" Hodgson vender tilbage til Randers

Supertramp-stjernen Roger Hodgson lægger vejen forbi Randers på sin 2020-turné, der blandt andet indeholder masser af genhør med de største fra Breakfast in America-albummet. Foto: Jakob Lerche Fotografi.

Supertramp’s Roger Hodgson har slået en rød-hvid krølle på sin igangværende verdensturné og besøger både Værket i Randers og Operaen i København henholdsvis den 12. og 13. september 2020 med et dygtigt band bag sig og et repertoire bestående af sine største hits.
Vær klar: Billetsalget starter onsdag den 4. decemeber kl. 11.00.
’The Logical Song’, ’Take The Long Way Home’ og ’Breakfast in America’ er ikke bare nogle af de allerstørste hits fra det historiske britiske rockband Supertramp – de er også alle sammen at finde på bandets sjette studiealbum, Breakfast in America, der i år kan fejre 40-årsjubilæum.
Og så er de også alle sammen på sætlisten – sammen med flere Supertramp-klassikere som ’Fool’s Overture’, ’Give a Little Bit’, ’It’s Raining Again’ og ’Dreamer’ – når sangenes bagmand og kreative kaptajn, Roger Hodgson, sætter kurs mod Danmark med to eksklusive koncerter den 12. og den 13. september 2020 i henholdsvis Randers og København.

Supertramp-stjerne

I 1969 var Hodgson med til at grundlægge Supertramp, og skrev i perioden flere af bandets allerstørste sange. Han stod i spidsen for Supertramp helt frem til ’83, hvor han brød med bandet for at hengive sig sin familie og for at fokusere på en solokarriere, der gav os de stærke udgivelser: In the Eye of the Storm (1984), Hai Hai (1987) og Open the Door (2000).
Med Hodgson i front har Supertramp solgt over 60 millioner albums på verdensplan, og Breakfast in America-albummet blev bandets mest succesfulde album nogensinde med suverænt flest radiosingler, over 20 millioner solgte plader på verdensplan og en Grammy for det ikoniske artwork.
Roger Hodgsons spillede to danske koncerter i foråret 2019, der var komplet udsolgte, og nu får endnu flere blandt hans store, danske fanskare chancen for at opleve – eller genopleve – verdensstjernen, når han besøger Danmark med sit backingband af kompetente musikere.
 

Kommentarer