Livsstil og forbrug

Take Gastronomi Away fra Norevent

Se billedserie En kunde ad gangen hos Norevent får udleveret sin take away bestilling. Fotos: Jan Szwed.

I en tid, hvor alt er lukket ned, er mange restauranter, barer og cafeer gået over til eller skruet op for Take Away, og tilbyder dele af menukortet som som selvafhentning og til nedsatte priser.
Fredag besøgte vi Norevent som lokker med sine gastronomiske madoplevelser.
Vi var der ved afhentningstidspunktet, mellem klokken 16,00 og 17,00, hvor der var kø af ventende sultne kunder. Alle holdt pænt afstand til hinanden og der var en god stemning.
Det var der også i den lille butik, hvor indehaveren Kevin Pindstrup Nielsen, sendte de fyldte kasser over disken med den lækre mad.
Normalt vil der blive bestilt 50 til 70 kuverter op til en fredag aften, men i dag skulle der leveres 300. Kevin oplyser at han foreløbig har passeret 1.000 kuverter i den forløbne uge.
Norevent blev etableret af Kevin Pindstrup Nielsen i 2014.

Kommentarer