Debat og politik

Theresa Scavenius melder sig ud af Alternativet

Medlem af Folketinget Theresa Scavenius har nu officielt forladt Alternativet. Det har hun torsdag annonceret i et opslag på Facebook.

– Jeg vil gerne sige tak til jer alle. Tak for den ekstreme store varme velkomst vi fik, da Momentum blev lagt sammen med Alternativet, da jeg blev kandidat, og da jeg blev valgt ind i Folketinget.

– Det var overvældende og rørende. Tak for jeres massive opbakning til mit politiske arbejde, som jeg har mærket hver dag på sociale medier og særligt på Alternativets landsmøde i foråret, skriver hun

Den 39-årige politikers afgang kommer efter en beslutning i weekenden fra Alternativets folketingsgruppe om at fjerne hende fra alle ordførerskaber og udvalgsposter, samt fratage hende retten til at tale på partiets vegne. Dette sker i kølvandet på længere tids uoverensstemmelser og samarbejdsproblemer mellem Scavenius og partiet.

– Den behandling, jeg har fået, har betydet, at jeg bliver nødt til at sige, jeg ikke længere har nogen fremtid i Alternativet, desværre. Og jeg vil også gerne sige til alle de medlemmer, der har skrevet til mig, at jeg ved, de støtter mig, siger Theresa Scavenius til DR og fortsætter:

– Jeg er rigtig ked af det. Jeg synes, det er en meget sørgelig dag for Alternativet, for jeg ved, vi kommer til at tabe alle sammen på det. Men desværre kan jeg ikke personligt længere være i det, fordi jeg har så dårlige vilkår i Alternativet.

Kommentarer