Land og by

Udbyhøj Kabelfærge runder en million passagerer

Randers Fjord Færgefart fejrede i dag den 18. juni 2020 passager nummer 1 million med Udbyhøj Kabelfærge.
Milepælen blev nået, da en bil med Svend Jungersen og Anders Jørgen Larsen rullede ombord sidst på formiddagen. De to venner med hustruer var på vej fra Hjallerup til Gjerrild ad den skønne rute langs kysten.
På den korte færgeoverfart nåede de nordjyske gæster at blive begavet med gavekurv og gavekort til gode oplevelser i Naturpark Randers Fjord, blandt andet gratis overfart i form af et rabatkort på 1000 kroner fra Randers Fjord Færgefart, en overnatning på B&B i Udbyhøj, 5 dagsbilletter til Kyst & Fjordcentret i Voer, 5 x kaffe og lagkage på Cafe Færgestedet i Mellerup, gavekurv fra Spar i Øster Tørslev, gavekort til en menu på Færgehytten i Udbyhøj Syd og en tilsvarende på Havfruen i Udbyhøj Marina samt et gavekort til en guidet tur i kajak for to Randers Fjord.
Udbyhøj Kabelfærge blev sat ind på ruten mellem Udbyhøj nord og syd i august 2006. Ud over 1 million passagerer har færgen i samme periode overført næsten 500.000 køretøjer. Årligt er overført mellem 65.000 og 78.000 passagerer.

Kommentarer