Kultur og events

X Factor finaleshow rykker til Randers

X Factor vært Sofie Linde kunne fredag aften afsløre nyheden om, at dette års finaleshow bliver afholdt i Arena Randers den 31. marts. Foto: TV2

Under denne sæsons første liveshow af X Factor fredag aften kunne Sofie Linde afsløre nyheden om, at dette års finaleshow bliver afholdt i Arena Randers den 31. marts.

Dermed er det første gang i tre år, at finalen rykker ud i landet og ud af de vante rammer.

Billetter er allerede sat til salg på Ticketmaster.

– Vi glæder os helt vildt meget til at flytte X Factor finalen ud i landet igen. De sidste tre år har Corona-pandemien haft indflydelse på vores planer for finalen, men nu kan vi endelig igen planlægge en kæmpe finale, hvor vi sammen med en masse danskere kan sætte et flot og festligt punktum for en forrygende X Factor sæson, siger Dorte Borregaard, underholdningsredaktør på TV 2.

Når der ikke er finale, optræder X Factor deltagerne i et livestudie i Brøndby, hvor der er plads til 550 publikummer. Årets X Factor finalister kommer til at optræde foran mere end 3500 publikummer i Arena Randers.

I Arena Randers gør man nu klar til det kæmpe show. 

– Vi glæder os rigtig meget til at stille med en fantastisk ramme for X Factor showet og dermed også for de mange tusinde seere. Og her i Randers kan I godt glæde jer til en fest. Lige nu ser vi på mulighederne for, at virksomheder kan tilbyde helhedsoplevelser for medarbejdere og kunder, og vi er meget åbne for ønsker og ideer, siger Morten Arnesen, direktør for Randers Arena. 

Kontrakt med verdens største musikselskab

Vinderen af X Factor 2023 får en kontrakt med verdens største musikselskab Universal Music, og kommer i stald med navne som Ariana Grande, Jada, Justin Bieber, Artigeardit, Taylor Swift og Lukas Graham.

Desuden får vinderen et skræddersyet forløb hos Danish Songwriting Academy – deriblandt sessions med nogle af landets mest succesfulde sangskrivere og producere, og så får vinderen af X Factor 2023 også et komplet, professionelt hjemmestudie.

Kommentarer