Debat og politik

Debat: Fokuseret erhvervshjælp

Af Daniel Madié, Gruppeformand for konservative i Randers
Konservative i Randers har mandag talt med nogle af de måske hårdest ramte brancher – restauranter, butikker, caféer og lignende.
Alle de små erhvervsdrivende i Randers. Dem jeg har talt med taber mange penge dag for dag på nedlukningen af Danmark.
Konservative foreslår til Randers byråd, at kommunen indstiller stadeafgifter, og lignende afgifter som vi pålægger erhvervene.
Uden indtægter ER DER IKKE RÅD TIL AT BETALE REGNINGER. Vi vil bede forvaltningen redegøre for, hvilke afgifter der iøvrigt opkræves fra erhvervene, og så vil vi vurderer hvilke der ikke bør være nødvendige i disse tider! Dette tiltag kommer oveni Konservatives forslag om at tilbagerulle dækningsafgiften, særskatten, for erhvervslivet i Randers.
Vi håber at resten af byrådet forstår vigtigheden af, at vi også har små erhvervsdrivende i Randers efter Corona-krisen. Det er de små erhvervsdrivende der skaber en masse liv i byerne i Randers kommune, og de giver et varieret og spændende udbud af varer og ydelser til Randrusianerne og alle de som kommer til Randers kommunen for at handle. Konservative bakker i øvrigt 100% op om øvrige tiltag som kommunen allerede er ved at implementere.

Kommentarer