Erhverv

DR vært åbner DM i Skills 2024, som sættes i gang med et brag af en fest i Roskilde onsdag 17. april

Finalen i DM i Skills 2023. Foto DR

DM i Skills hylder Danmarks dygtigste faglærte med et brag af en åbningsceremoni onsdag den 17. april klokken 19.00 på Dyrskuepladsen i Roskilde, hvor Josefine Høgh er vært. 

Fest, farver og faglige talenter er omdrejningspunktet, når Josefine Høgh åbner DM i Skills 2024.

Josefine Høgh får flot selskab af medvært, Christian Degn, og Basim bidrager med festlige rytmer, når de 280 konkurrencedeltagere præsenteres fra scenen.

– Jeg glæder mig vanvittigt meget til åbningen af DM i Skills og særligt til at byde æresgæsterne – alle konkurrencedeltagerne – velkommen. Jeg er jo selv et kæmpe konkurrencemenneske og kan lige forestille mig, hvor meget de seje talenter glæder sig til DM i Skills – og hvor mange timer, de har knoklet for at nå dertil. Det bliver kæmpestort og superfestligt, siger Josefine Høgh, tv-vært på DR og vært ved både åbning og afslutning til DM i Skills.

Fakta om DM i Skills 2024

DM i Skills er danmarksmesterskabet for unge faglærte på erhvervsuddannelserne. I år kæmper 280 unge om de eftertragtede guldmedaljer inden for 47 forskellige fag. Dyrskuepladsen i Roskilde danner rammen for DM i Skills 2024, og konkurrencerne kører tre intense dage fra torsdag morgen den 18. april klokken 8.00 til og med lørdag den 20. april, hvor medaljeoverrækkelserne finder sted klokken 14.00.

Der er gratis adgang alle dage og forventes op mod 50.000 besøgende.

Læs meget mere om konkurrencer, deltagere og events i eventet på www.skillsdenmark.dk

DM i Skills arrangeres af SkillsDenmark i tæt partnerskab med Roskilde Kommune, Region Sjælland og Børne- og Undervisningsministeriet.

Alle er velkomne til åbningsfesten

Åbningsceremonien til DM i Skills 2024 er onsdag den 17. april klokken 19.00 på Dyrskuepladsen, Darupvej 19, 4000 Roskilde. Alle er velkommen. Der er gratis adgang og parkering.

Åbningsceremonien livestreames her: https://www.youtube.com/@SkillsDenmarkVideo/videos

 

Kommentarer