Sjælland

Efterforskningen af drabet på 37-årig kvinde kører på højtryk

Foto: Rigspolitiet

Store kræfter er sat ind i opklaringen af drabet på den gravide 37-årige kvinde, som torsdag aften blev overfaldet foran det plejecenter, hvor hun arbejdede. Sagen efterforskes intensivt for at fastslå motivet og finde frem til gerningsmanden, skriver Midt og Vestsjællandds Politi i en pressemeddelelse lørdag.

Den 37-årige kvinde blev overfaldet og knivdræbt, da hun var på vej fra arbejde på et plejecenter i Samsøgade. Kvinden var gravid i syvende måned, og det lykkedes at redde barnet, som efter omstændighederne har det godt.

Politiet har siden torsdag aften eftersøgt gerningsmanden, der forsvandt efter drabet. Efterforskningen fortsætter på højtryk med mange ressourcer. Gerningsstedet blev fredag gennemgået minutiøst i dagslys, hvor flere hundepatruljer var sat ind til at søge på stedet.

Mange borgere har ringet med oplysninger og tips, som er en vigtig brik i efterforskningen. Vi hører stadig meget gerne fra vidner, som har bemærket personer eller køretøjer i Holbæk torsdag aften, lyder det i pressemeddelelsen.

– Vi har indsnævret efterforskningen til nogle hovedmotiver, som er styrende for den retning vi sætter på opklaringen af sagen. Det er med til at bestyrke vores hypotese om, at kvinden ikke var et tilfældigt udvalgt offer,  siger vicepolitiinspektør Kim Løvkvist.

Det er ikke lykkedes at identificere de to unge mænd, som blev set på Samsøvej tæt på gerningstidspunktet, som vi fortsat meget gerne vil i kontakt med. De to er ikke mistænkt i sagen, men kan have vigtige informationer af betydning for efterforskningen.

Efterforskerne arbejder fortsat med at forsøge at identificere den mistænkte, som beskrives som:

  • Mand, 18-19 år
  • 170-175 cm høj
  • Spinkel af kropsbygning og med lange ben
  • Brun i huden
  • Sort kort jakke og sort hue

Der er indhentet overvågning fra området, men politiet vil fortsat meget gerne høre fra borgere i Holbæk, som har privat overvågning. Gem videomaterialet og kontakt politiet, hvis du ligger ind med overvågning.

Gerningsvåbnet er fortsat ikke blevet fundet, så borgere som skulle finde i kniv, beklædning eller andre ting henkastet bedes lade tingene ligge og straks ringe til politiet.

Den mobile politistation vil være på Samsøvej hele weekenden, hvor borgere kan komme og tale med politiet. Eller man kan ringe på telefon 114 eller 46  35 14 48, hvis man har oplysninger i sagen.

Læs også: Politiet leder efter ung mand i forbindelse med knivdrab

Kommentarer