Navnenyt

Louise Hahn ny direktør i Energi Danmark

Louise Hahn. Pressefoto

 tiltræder i dag 14. august 2023 som administrerende direktør i Energi Danmark.

Energihandelsselskabet Energi Danmark, der er ejet af Andel og NRGi, får ny administrerende direktør, når Louise Hahn i dag sætter sig i stolen. Louise Hahn kommer senest fra en stilling som administrerende direktør i GlobalConnect Danmark og har tidligere været Senior Vice President hos Ørsted, hvor hun gennem 15 år har været ansat i flere ledende stillinger.

Bestyrelsesformand Jesper Hjulmand glæder sig over at byde Louise Hahn velkommen:

– Jeg er meget glad for at få Louise Hahn med på holdet. Hun kommer med stor indsigt i energibranchen, et stærkt kundefokus og bliver en stor gevinst for vores fortsatte arbejde med at styrke Energi Danmarks strategi, kultur og ledelse. Vi står med en vigtig opgave i at fortælle omverdenen om den store samfundsværdi, som Energi Danmark skaber i transformationen af vores samfund og energisystem fra fossil energi til vedvarende energi. Louise har den erfaring og de kompetencer, der skal til for at løfte netop den opgave.

Louise Hahn ser frem til at tiltræde stillingen som adm. direktør i Energi Danmark og til at blive en del af et stærkt hold.

– Jeg glæder mig til at blive en del af en kompetent og stærk organisation, der har leveret solide resultater, og så ligger der en rigtig spændende opgave i at udvikle virksomheden i samarbejde med hele teamet. Energi Danmark er kendt for sine stærke løsninger, og kundeporteføljens energiforbrug udgør en markant del af Danmarks samlede energiforbrug. Der er et stort økonomisk og samfundsmæssigt potentiale i at hjælpe selskabets kunder gennem den grønne omstilling. Samtidig ligger der nogle stærke synergier i samspillet mellem ejerne og Energi Danmark, som jeg ser frem til få bragt yderligere i spil til gavn for kunderne, siger hun.

I forbindelse med Louise Hahns tiltrædelse fortsætter Jesper Nybo Stenager, der de seneste seks måneder har været fungerende adm. direktør, i direktionen som Executive Vice President/CFO i Energi Danmark.

– Samtidig vil jeg gerne takke Jesper Nybo Stenager for at træde til, da vi havde brug for hans erfaring og overblik – og for hans indsats som fungerende direktør de seneste måneder i en tid med energikrise og megen opmærksomhed. Jesper har sørget for, at Energi Danmark, trods urolige markeder, er kommet stærkt igennem første halvår af 2023,, lyder det fra bestyrelsesformanden.

Louise Hahn vil udover rollen som administrerende direktør i Energi Danmark indgå i Top Management-lederforum i Andel-koncernen.

Blå Bog: Louise Hahn

  • Uddannet Cand. Polyt fra Danmarks Tekniske Universitet. Har en HD i Finansiering fra CBS.
  • Kommer senest fra en stilling som adm. direktør i det EQT-ejede GlobalConnect Danmark.
  • Har tidligere været Senior Vice President hos Ørsted, hvor hun i 15 år har været ansat i flere ledende stillinger bl.a. indenfor energihandel og salg.
  • Har haft bestyrelsesposter hos Lind Capital, Lind Capital Fondsmæglerselskab og European Energy
  • Tilknyttet som underviser på Executive Board-uddannelsen på CBS.
  • 47 år, gift og har søn på 16 år samt bonusdatter på 22 år.

 

Kommentarer