Over Romalt

Martin Simpson – One of the finest guitarists – i Romalt fredag

Se billedserie One of the finest guitarists Martin Simpson besøgte Romalt fredag aften. Foto: Jan Szwed.

Fredag aften var Gert Rishøj og Romalt forsamlingshus vært ved: “One of the finest fingerstyle and acoustic slide guitarists in the world.”
Martin Simpson er en guitarist i absolut verdensklasse og en dygtig sangskriver og fortolker med hjertet på rette sted. Martin har ikke mindre end 32 nomineringer til BBC Radio, to Folk Awards – flere end nogen anden musiker – inklusive ni i træk som Musician of the Year, en titel han har vundet to gange. Han har også vundet titler for bedste sang, bedste album,bedste gruppe m.v.
Det er ikke første gang han er i Danmark. For 3 år siden var han i landet for indspille et album, men det er første gang han er på tour, som startede i Thyholm, videre til Holstebro, Roskilde og Silkeborg.
Martin har en lang række albumudgivelser bag sig, og hans karriere rummer samarbejde – på scenen og i studiet – med navne som Richard Thompson, June Tabor, Jackson Browne, Danú, Martin Carthy, Cara Dillon, Roy Bailey, Steve Miller, Dick Gaughan og mange flere.
Ved aftenens koncert gav han nogle af sine kendte numre som St James, Blind Willie, Delta Dreams , Palaces of Gold og Plains of Waterloo.

Kommentarer