Navnenyt

Take away kundernes dom: The Food Corner-Tapashuset er bedst i Randers

Når det kommer til kvalitet og leveringstid, så er The Food Corner – Tapashuset på Østervold 5 bedste take away sted i Randers. Det er nu slået fast, efter at kunderne på take away portalen Hungry.dk har stemt The Food Corner – Tapashuset ind på førstepladsen foran 16 andre nominerede restauranter.

Hos The Food Corner–Tapashuset er indehaver Arta Koxha stolt af kåringen. Han mener, at kvalitet og hurtig levering er en stor del af forklaringen på kundernes anerkendelse. Bl.a. det at alt er lavet helt fra bunden af, sætter kunderne stor pris på.
– Vi synes selv, at vi gør et godt stykke arbejde og vi sætter en ære i at samle på tilfredse kunder, men det er vi jo ikke de eneste der gør. Så derfor bliver man jo ekstra glad, når man sort på hvidt får at vide, at kunderne sætter pris på vores arbejde – siger han.
Det er den landsdækkende take away portal Hungry.dk, der på baggrund af bl.a. randrusianernes bedømmelser på Hungry.dks hjemmeside og i appen, har udvalgt 17 nominerede restauranter. Men det er udelukkende byens brugere, som har stemt The Food Corner–Tapashuset ind på 1. pladsen.
– Via vores egne data og kundernes bedømmelser, har vi jo et godt billede af, hvilke restauranter, der er mest populære. Men den endelige vinder, har vi ladet være fuldstændig op til take away kunderne at bestemme via afstemningen i år – siger adm. direktør Rune Risom.
For Hungry.dk handler kåringerne om at vise, at take away i dag kan være mange typer af forskellige retter – alt fra burgere, pizzaer og vegetarretter mm.
– Vi vil jo rigtig gerne vise, at take away i dag er meget mere end burgere og pizzaer, men vores analyser og statistikker viser altså, at det stadig er de velkendte klassikere som pizzaer, burgere, kebab, durumruller, sushi mm., der er mest populære – forklarer Rune Risom.
De 17 nominerede restauranter i Randers var: Appetit Gourmet Pizza, Dronningborg Pizza, Falafle Grillbar & Sandwich, Golden House Kinesisk Restaurant, Hotty Pizza, In Sushi, Joci Sushi, Kebab House, Nyvangs Pizzabar, Pinocchio, Pizza Ali Baba, Pizza Rosa, Roma Pizza, Sovsen, Thai Food Take Away, The Food Corner – Tapashuset, Valentino Pizza.
Med flere end 1600 restauranter i Danmark samlet online er Hungry.dk en af Danmarks førende take away-portaler.

Kommentarer