Magaxin

Uno-X på Gl. Hobrovej får make-over med nyt design

Her ses eksempel på det nye designkoncept fra Uno-X

Uno-X Danmark er i gang med et landsdækkende ombygningsprogram som blandt andet lover lyntankning til kunderne. Nu er turen kommet til Randers.
Tirsdag den 23. juli vil tankstationen lukke ned for at genåbne påny et par dage efter. Uno-X tøver ikke med at spå lavprisstationen til at blive regionens flotteste og mest brugervenlige.
– I ombygningsperioden vil lavprisstationen lukke ned og genåbne som en moderne tankningsoplevelse med lynhurtige besparelser. Hos Uno-X vil vi være billigst, og jeg er helt sikker på, at kunderne vil synes godt om vores stationskoncept med de altid lave priser, siger Rene Thygesen, der er distriktspartner hos Uno-X i Randers.
Rene Thygesen fortæller, at der på den nye Uno-X lavprisstation vil blive lavet en række forbedringer til stor fordel for kunderne.
– Dybest set er der kun et formål med at være på en lavprisstation, nemlig at få fyldt brændstof på ens køretøj. På den nye Uno-X lavprisstation i Randers vil kunder få en unik tankningsoplevelse med bl.a. en stor prismast, der gør det muligt at se de lave priser på lang afstand, lynhurtige betalingsautomater med kontaktløs kortbetaling og MobilePay, samt et flot skærmtag med tryg og behagelig belysning, afslutter Rene Thygesen.

Kommentarer