Fårup

Varm og stille dag ved den mobile politistation

De to betjente fra Østjyllands Politi kunne torsdag nyde det gode vejr i arbejdstiden, da de var på besøg i Fårup med den mobile politistation. Foto: Randers Netavis.

Med høj sol og en temperatur tæt på de tredive grader – samt det, at vi er midt i sommerferien – var nok de primære årsager til, at der ikke var det helt store at lave for de to betjente fra Østjyllands Politi, som torsdag eftermiddag var kørt til Fårup med korpsets mobile politistation.
De handlende hos Spar købmanden i Fårup kunne torsdag før eller efter indkøbsturen få en snak med to lokale betjente fra Østjyllands Politi, som i dag var tilstede i fire eftermiddagstimer med den rullende politistation. Randers Netavis lagde vejen forbi ved lukketid for at høre, hvordan dagen var gået.
– Det har været stille og roligt i dag, og med en del færre samtaler og kontakter end vi plejer, lyder det fra Niels Jørgensen, som er politiassistent ved Østjyllands Politi i Randers.
Østjyllands Politis mobile politistation har ved flere lejligheder været i Randers, blandt andet i havndal og Langå, hvor formålet er at være synlig i lokalområdet og komme i dialog med borgerne
– Vi mærker altid en stor interesse, når vi kommer forbi med vognen, som teknisk fungerer som en almindelig politistation, og som kan bruges i beredskabet, når vi kører ud lokalt. Og folk er selvfølgelig nysgerrige over, hvorfor vi er her og om der er en særlig grund. Det er jo et godt udgangspunkt for en snak med de lokale beboere.
Typisk går snakken på, hvad der rører sig i området, f.eks om indbrud og forebyggelse eller om der er emner eller eventuelle uroligheder, som befolkningen ønsker politiet skal tage sig af.
Østjyllands Politi meddeler løbende, hvor man kan møde den rullende politistation.

Kommentarer